Društvo

N1: Ugovor Pošte i privatnog fakulteta o studiranju, zašto baš FDN?

Foto: Pixabay/Ilustracija
Zaposleni u Pošti Srbije i članovi njihovih porodica moći će da studiraju na Fakultetu društvenih nauka u Beogradu uz upola nižu školarinu.

Ovo je omogućeno ugovorom o saradnji koji su početkom juna sklopili Pošta Srbije i ovaj privatni fakultet koji deli novobeogradsku adresu sa drugim javnim preduzećem – za promet naoružanja, vojne opreme i transfer tehnologije – Jugoimport SDPR.

Pomenuti fakultet obrazuje kadrove za ekonomiju, digitalne medije i komunikacije, za šta je akreditaciju dobio krajem septembra 2020. godine, kada je upisana prva generacija studenata.

Dok se u javnosti ovaj fakultet dovodi u vezu sa vladajućom strankom, u Pošti Srbije za portal N1 kažu da je to javno preduzeće „društveno-odgovorna kompanija koja vodi konstantnu brigu o svojim zaposlenima i da je saradnja sa Fakultetom društvenih nauka samo jedna u nizu pogodnosti za zaposlene“.

Pošta Srbije i Fakultet društvenih nauka (FDN) u Beogradu potpisali su 3. juna Ugovor o saradnji koji podrazumeva specijalne pogodnosti za zaposlene u Pošti Srbije i njihove članove porodica koji se odluče za studiranje na ovom fakultetu, saopštila je Pošta Srbije.

Opširnije OVDE.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend