Društvo

Na prodaju nekretnine Nove Agrobanke na teritoriji Požarevca i okruga

pixabay/ilustracija
Agencija za osiguranje depozita ponudila je na prodaju nekretnine dve banke u stečaju na 43 lokacije širom Srbije, a početne cene su od 2.100 do 320.000 evra.Na teritoriji Požarevca i Braničevskog okruga na prodaju je ponuđeno nekoliko nekretnina.

U informaciji na sajtu Agencije navodi se da se prodaju nekretnine Nove Agrobanke u stečaju na 32 lokacije.

Ta imovina banke nalazi se na teritorijama Kruševca, Rudnika, Požarevca, Šapca, Beograda, Svilajnca, Titela, Kikinde, Žabara, Velike Plane, Valjeva, Gornjeg Milanovca, Arilja i Mionice.

Na teritoriji grada Požarevca, na prodaju je poljoprivredno zemljište u Bubušincu, njiva 1 klase, površine 7.704 m2,  Depozit u evrima iznosi 1.380 evra, dok je procenjena vrednost 9.200 evra.

Na teritoriji okruga na prodaju je zgrada i zemljište u Osanici u opštini Žagubica, a početna cena ove nekretnine je 36.773 evra i poslovni prostor u opštini Žabari, površine 45 m2, a početna cena je 12.000 evra.

Ponuđena je imovina Nove Agrobanke i na teritorijama Jagodine, Ćuprije, Smederevske Palanke, Sopota, Čačka, Negotina, Zaječara, Bele Crkve i Trtenika.

Ponuđene nekretnine Raj banke u stečaju nalaze se na 11 lokacija u Srbiji, a najviše ih je u Šapcu.

Takođe su na teritorijama Tutina, Niša, Šapca i Gornjeg Milanovca. Nekretnine banaka u stečaju prodaju se javni prikupljanjem ponuda čije otvaranje je zakazano za 21. februar.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend