Društvo

Na teritoriji Grada Požarevca u septrembru bilo 3390 nezaposlenih lica

Prema najnovijem izveštaju Nacionalne službe za zapošljavanje na teritoriji grada Požarevcu je u septrembru mesecu bilo 3390 nezaposlenih lica.
Pixabay/ilustracija

Kako se navodi u izveštaju u samom Požarevcu u septrembru  je posao tražilo 2490 lica, dok je na teritoriji Kostolca posao tražilo 900 lica. U odnosu na avgust mesec  na teritoriji Požarevca je 45 lica manje na evidenciji zavoda dok je u Kostolcu taj broj manji za 51 osobu.

Broj nezaposlenih lica na teritoriji Braničevskog okruga u septrembru bio je 6873, što je za 94 lica manje nego u avgustu.  Najviše nezaposlenih lica u, ostalim opštinama Braničevskog okruga, ima Petrovac na Mlavi. Na evidenciji Nacionalne službe za zapošaljavanje u Petrovcu na Mlavi nalazi se 1151 lice.

Sledi Veliko Gradište sa 767 nezaposlenim licem, dok je u Kučevu na evidenciji je 504 osoba. Na teritoriji opštine Malo Crniće nalazi se 310 nezaposlena lica, dok je u Žabarima nezaposleno 268 lica. U opštini Golubac je 299 nezaposlena lica.

Najmanji broj na evidenciji službe ima opština Žagubica. Iz ove opštine je na evidenciji 184 lica.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • potencijalni članovi SNSa,drugačije nam posla,pa onda idemo autotransport,prim,protent,bolnica,eps itd sve ce se zaposliti.A plata 35000 dinara,ide nabolje

%d bloggers like this:
Send this to a friend