Društvo

Vakcinacija bez prijave na svim punktovima Doma zdravlja

vakcina Sinofarm
Foto/T.S. vakcina
U Požarevcu se na svim punktovina Doma zdravlja   nastavlja proces imunizacije na korona virus  i  građani će moći da prime vakcinu bez zakazivanja. Dostupne su sve četiri vakcine, Sputnik V, Sinofarm, Fajzer - Biontek i Astra Zeneka. Vakcinacija se nastavlja prema rasporedu i u svim seoskim naseljima.

Na svim punktovima Doma zdravlja Požarevac nastavlja vakcinacija protiv koronavirusa za građane koji se prethodno nisu prijavili preko portala e- Uprave, potvrdila je za Boom93 direktorka Doma Zdravlja Požarevac, dr Snežana Stojković.

Foto/T.S. dr Snežana Stojković

Zaključno sa jučeračnjim danom  do 4. maja  ukupno je  vakcinisano  33.677 građana  a revakcinisanih  je 17.602. Nezakazanih vakcinisanih  građana do sada je  bilo 2.912.

“ Vakcinacija se nastavlja , a trenutno imamo sve vakcine koje su odobrene, tako da građani mogu da biraju koju vakcinu žele da prime.

Građanima su dostupne vakcine AstraZeneka, ruska Sputnik V vakcina, Sinofarm kao i Fajzer,“ – navela je dr Stojković.

 

Takođe se nastavlja i vakcinacija građana u seoskim naseljima.

Po  rasporedu za četvrtak, 6. maj, revakcinacija će se vršiti u dva seoska naselja.

U Domu kulture u Klenovniku od 8 do 9 časova i od 9,30 do 11 časova u mesnoj kancelariji u Ćirikovcu.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Tatijana Spasojević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend