Društvo

Nepropisno parkiranje u Požarevcu: Od početka godine 686 prekršaja

FOTO: Boom93/arhivska fotografija
Pripadnici saobraćajne policije u Požarevcu svakodnevno kontrolišu nepropisno parkiranje u gradu, pa je od početka ove godine do kraja aprila sankcionisano 686 prekršaja nepropisnog parkiranja i zaustavljanja vozila saznaje Boom93.

Za nepropisno zaustavljanje i parkiranje propisane su novčane kazne u fiksnom iznosu od 5.000 dinara, a ukoliko se kazna plati u roku od osam dana, ona će iznositi 2.500 dinara.

„Apelujemo na vozače da ne parkiraju i zaustavljaju svoja vozila na mestima gde je to zabranjeno, jer time ugrožavaju bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju, ometaju odvijanje saobraćaja, kao i kretanje pešaka“ navode iz saobraćajne policije u Požarevcu.

Baner Boom93 Android aplikacija

Podsetimo, Požarevac trenutno ima jedno „pauk“ vozilo koje odnosi nepropisno parkirane automobile u gradu, a koje je nabavljeno 2018. u vrednosti od 11,9 miliona dinara bez PDV-a.

Da li je u planu da i Požarevac uvede sistem „Oko sokolovo“, koji snima vozila u prekršaju, a zapis u elektronskoj formi šalje Pošti Srbije, koja kaznu šalje na adresu vlasnika, saznajte OVDE.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi. Podrži Boom93

Avatar

Radoslav Momirović

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend