Društvo

Novčane nagrade za najbolje učenike

FOTO: Boom93/N. Stojićević
Učenici generacija u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada, kao i učenici i njihovi mentori koji su osvojili neko od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima danas su nagrađeni novčanim nagradama.

Učenici generacija dobili su po 50.000 dinara. Oni koji su osvojili neko od prva tri mesta na međunarodnim takmičenjima dobili su po 15.000, 14.000 i 13.000 dinara, dok su za neko od prva tri mesta na republičkim takmičenjima i smotrama učenici dobili po 12.000, 11.000 i 10.000 dinara. Ekipe koje su osvojile neko od prva tri mesta na takmičenjima republičkog i međunarodnog karaktera dobili su dvostruke nagrade.

FOTO: Boom93/N. Stojićević
Učenici generacije osnovnih škola

Danas je nagrađeno 90 učenika osnovnih i srednjih škola i njihovi nastavnici, kao i 14 ekipa.

Iz budžeta grada za nagrade učenicima ove godine izdvojeno je 3.200.000 dinara.

FOTO: Boom93/N. Stojićević
Učenici generacije srednjih škola

Podsetimo, grad Požarevac je pre dve godine doneo odluku da se pored učenika osnovnih i srednjih škola koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima pod pokroviteljstvom nadležnog ministarstva, nagrađuju i učenici generacija u školama na teritoriji grada.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend