Društvo

Novogodišnji vašar i ove godine u parku

Foto:Boom93
Prema odluci Gradskog veća grada Požarevca novogodišnja prodaja, odnosno Novogodišnji i Božićni vašar biće organizovan u Gradskom parku od 18. decembra do 6. januara.

Kako se u odluci navodi na ovoj lokaciji biće postavljeno 20 drvenih tezgi, na kojima će se vršiti prodaja novogodišnjih poklona, rukotvorina i suvenira i domaće hrane i pića.

Baner Boom93 iOS aplikacija za VestiPravo na dodelu površine javne namene i zakup privremenog objekta za prodaju proizvoda imaju registrovane zanatske, trgovinske i ugostiteljske radnje, registrovani vinari i proizvođači rakija, registrovana poljoprivredna domaćinstva, proizvođači organske i domaće hrane, proizvođači suvenira i rukotvorina organizovani u registrovana  udruženja  građana.

Prijavljivanje za učešće i prodaju proizvoda po ovoj odluci vršiće se u periodu od 13. decembra do 23. decembra, po objavljenom javnom pozivu.

Zakup privremenog objekta od 1m2 sa 1m2 iznosi 5.000 dinara, a podnosilac zahteva dužan  je i da uplati lokalnu administrativnu taksu u iznosu od 1.577 dinara po važećoj taksenoj tarifi.

Izdavanje rešenja za korišćenje površine javne namene vršiće nadležno Odeljenje za imovinsko – pravne poslove Gradske uprave Grada Požarevca, po izvršenoj uplati zakupa privremenog objekta i plaćene odgovarajuće takse za zauzeća površine javne namene, a pre postavljanja na utvrđenoj lokaciji.

BONUS VIDEO

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend