Društvo

Objavljen video kako Vučić, Mali i Momirović jedu parizer: Uskoro na spisku još proizvoda (VIDEO)

Foto: Pixabay ilustracija

Foto: Pixabay ilustracija

Kao što je predsednik obećao – na njegovom Instagram profilu objavljen je snimak na kom Aleksandar Vučić, u društvu ministara Siniše Malog i Tomislava Momirovića jede parizer čije pojeftinjenje je lično predsednik i najavio. Ta njegova najava izazvala je brojne komentare posle kojih je i zakazao današnji obrok „uživo“.

Prethodno su Toma Momirović i Siniša Mali otišli u prodavnicu i kao što smo i obećali, onima koji su to od nas zahtevali, nije to bio naš hir, još su rekli da to ne smemo i nećemo da jedemo…Kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, kupili su dva litra jogurta, dva hleba sava, dve kese i majonez ‘Dobro’ i ukupno je cena 585 dinara“, kaže na snimku Vučić.

Istakao je i da je cena tog parizera po kilogramu čak 140 dinara jeftinija. „Srećan sam jer nešto na čemu smo svi odrasli i što narod voli da jede i ja često jedem u avionu kad idem u inostranstvo, tražim da mi naprave sendviče baš od ovakvog parizera…“, kaže, između ostalog, Vučić.

Sledeće nedelje pojeftiniće još deset važnih proizvoda. Srećan što možemo da pomognemo našim građanima, naveo je Vučić.

„Ono što je važno za ljude to je da im najavimo da ćemo sledeće nedelje još najmanje deset proizvoda pokazati ljudima koji će imati značajno sniženje. Želimo da suzbijemo inflaciju baš sada kada značajno povećavamo plate i penzije. Želimo da pokažemo brigu prema običnim ljudima, ali i da ljudi razumeju kako funkcionišu izmišljotine onih koji ništa ne rade po ceo dan, osim što imaju vremena da izmišljaju i vređaju druge ljude“, istakao je Vučić.

Vučić je rekao i da je cilj objavljivanja videa „demantovanje svih laži“ koje se objavljuju, pa i one da vlast ne sme da pojede parizer jer je u pitanju hrana lošeg kvaliteta, a on misli da je odlična.