Društvo

Objavljena rang lista popisivača: Na teritoriji Požarevca 348 prijavljenih kandidata

FOTO: Envato elements ilustracija
Republički zavod za statistiku objavio je rang-listu prijavljenih kandidata za popisivače na predstojećem popisu stanovništva u oktobru. Za kandidate koji se pozivaju u drugu fazu selekcije (predaja dokumentacije i testiranje poznavanja rada na računaru) na rang-listi su navedeni termin i mesto testiranja.

U Požarevcu je sa prigradskim naseljima na rang listi prijavljeno 348 kandidata, međutim nisu svi prošli u sledeći krug selekcije.

Listu za popisivače možete pogledati OVDE.

Kako biste pristupili spisku za Požarevac, neophodno je da odaberete opštinu u meniju na vrhu stranice.

Spisak dokumentacije koju je potrebno predati prilikom dolaska na testiranje može se pronaći OVDE.

U slučaju da se ne odazove dovoljan broj kandidata potrebnih za obuku, redom će, telefonom i imejlom, biti pozivani kandidati koji u ovom trenutku nisu odabrani za drugi krug selekcije.

Preliminarna lista kandidata za popisivače koji se pozivaju na obuku biće objavljena 20. avgusta u 16 časova na sajtu Republičkog zavoda za statistiku.

Podsetimo da se za popisivače prijavilo 40.000 građana, a da će njih 15.000 biti angažovano, a radiće za platu od oko 60.000 dinara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Jana Jacić

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • da li neko zna gde se mogu naći KRITERIJUMI, po kojima su birani popisivači.

%d bloggers like this:
Send this to a friend