Društvo

Od 4. maja Pošta zapošljava radnike

FOTO: Boom93 / R. Momirović

FOTO: Boom93 / R. Momirović

Javni konkurs za zapošljavanje vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika u Pošti Srbije, počinje 4. maja, i biće stalno otvoren najavila je Pošta Srbije.

„Javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Republike Srbije organizovan je usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica“ , navodi se u saopštenju Pošte.

Za ova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs imaju priliku da se prijave svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene.

Baner Boom93 Android aplikacija

Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju. Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije kreirala je na korporativnom sajtu stranicu konkurs.posta.rs, gde će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu. Ova stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.