Društvo

Od 4. maja Pošta zapošljava radnike

FOTO: Boom93 / R.M.
Javni konkurs za zapošljavanje vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika u Pošti Srbije, počinje 4. maja, i biće stalno otvoren najavila je Pošta Srbije.

„Javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Republike Srbije organizovan je usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica“ , navodi se u saopštenju Pošte.

Za ova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs imaju priliku da se prijave svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene.

Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju. Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije kreirala je na korporativnom sajtu stranicu konkurs.posta.rs, gde će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu. Ova stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Radoslav Momirović

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend