Društvo

Od danas počinje sa radom Info Centar za Kovid – 19 mere za privrednike i građane

covid
coronavirus/covid-19
Od danas  19.marta počinje sa radom Centar za Kovid 19 mere, na kom pored najnovijih verzija naredbi i uredbi, privreda može dobiti i tačan podatak o ograničenjima koje ove mere podrazumevaju, sa aspekta delatnosti koju obavljaju.

Centar za Kovid-19 mere se nalazi na internet adresi inspektor.gov.rs, a putem kontakt forme se mogu postaviti sva pitanja koja se tiču postupanja u skladu sa Naredbom o radnom vremenu za vreme nepovoljne epidemiološke situacije tokom trajanja zarazne bolesti virus Kovid – 19, a koju donosi Ministar zdravlja, gde će se dobiti tačan podatak o ograničenjima koje ove mere podrazumevaju, sa aspekta delatnosti koje mogu da se obavljaju.

li pojedini objekti smeju da rade, do koliko sati, u kom obimu, sa kojim kapacitetom – informacije su koje će privreda moći da dobije na ovom mestu, kao i mogućnost da postavi pitanje ukoliko im neka mera nije jasna, a odnosi se na njihovo privredno društvo.

Na navedenoj internet adresi će pored uvek aktuelne Naredbe, biti objavljena sva pitanja i odgovori.

sajt inspektor

U saopštenju Informativne službe Grada Požarevca dalje se navodi da je Centar za Kovid-19 mere otvoren sa ciljem da se unapredi efektivnost protivpandemijskih mera i da će doprineti  boljem razumevanju mera od strane privrede i građana, s ciljem uspostavljanja maksimalnog povoljnog poslovnog okruženja u uslovima pandemije Kovid19.

Svi privrednici i građani mogu da se obrate Centru za svaku nedoumicu koja se pojavi u radu privrednika ili inspekcijskih organa na teritoriji grada ili opštine u kojoj rade i žive, radi maksimalnog poštovanja i postupanja u skladu sa Naredbom Ministra zdravlja i odlukama Кriznog štaba, a sve u cilju što boljih rezultata u borbi protiv virusa Кovid – 19.

Detaljnjije informacije građani mogu dobiti na internet adresi Inspektor.gov.rs

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend