Društvo Ekonomija

Održana obuka za početnike u poslovanju

FOTO: Youtube/Printscreen
Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“, u saradnji sa Opštinskom upravom Žagubica, Odeljenje za privredu i ekonomski razvoj, organizovala je obuku za početnike u poslovanju.

Obuka je održana u Udruženju pčelara, bila je besplatna za zainteresovane, a obrađivane su teme: motivi i osobine preduzetnika, registracija privrednih subjekata, pravni okvir, dostupni izvori finansiranja, osnovi marketinga i prodaje kao i izrade poslovnog plana.

Regionalna razvojna agencija „Braničevo – Podunavlje” je akreditovana od strane Ministarstva privrede i sertifikati koje dobijaju polaznici su jedan od neophodnih dokumenata za apliciranje za sredstva samozapošljavanja kod Nacionalne službe za zapošljavanje.

Projekat “Braničevo reporter – Žagubica”, a čiji je deo i ovaj tekst, podržava Opština Žagubica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend