Društvo

Održano “Momačko Stand Up veče “

FOTO: Boom93
Treće večeri Lokal Stand Up festa ljubitelji smeha uživali su u raznovrsnom stand up programu tri komičara organizacije StandUp.rs. Nastupili su Mišo Babić, Vuk Vujačić i Nebojša Potkrajac.

Još jedno odlično standup veče i mnogo smeha u okviru Lokal Stand Up Festa, koji organizuje Centar za učenje stranih jezika Link Up. Sa tri različite i nove predstave nastupili su Mišo Babić, Vuk Vujačić i Nebojša Potkrajac. U odličnoj atmosferi Radio kafea čini se da je Potkrajac najviše oduševio publiku odličnim i ubedljivim nastupom.

FOTO: Boom93

Jedinstveni lokalni Stand Up fest održava se po četvrti put i koncipiran kao pregled najatraktivnijih novih predstava popularnih standapera organizacije StandUp.rs.

Publika sa nestrpljenjem očekuju veče Srdjana Dinčića, koje je odloženo za 12. septembar zbog loših vremenskih uslova, tako da će on zatvoriti ovogodišnji Lokal Stand Up fest. Rezervacije za njegov nastup podeljene su najbržim fanovima za samo dva dana.

Lokal StandUp Fest organizuje se uz podršku Gradskog veća Grada Požarevca i svi nastupi standap komičara su besplatni za posetioce.

FOTO: Boom93

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend