Društvo

OŠ Dositej Obradović renovira sportsku salu, pokrenuta nabavka

Foto:Boom93/R.Momirović
Osnovna škola planira da sanira salu za fizičko i zdravstveno vaspitanje, kao i plafon  i deo krova kod ulaza prema đačkoj kuhinji. Pokrenuta je nabavka za izvođenje radova. Rok za podnošenje je 22.jul.

Procenjena vrednost javne nabavke koju je raspisala osnovna škola Dositej Obradović sa sanaciju sportske sale je skoro 3 milona dinara, bez PDV-a.

U okviru radova potrebno je uraditi struganje zidova i plafona, pranje zidova, delimično krpljenje-gletovanje, šmirglanje, a nakon toga pripremu zidova i plafona i bojenje površine od 820 m2.

Planira se nabavka i montaža 6 novih LED reflektora. U cenu je uračunata i demontaža starih reflektora.

Takođe je u planu demontaža postojećeg parketa i priprema podloge za novi sportski PVC pod Omnisport, površine 280 m2.

Škola planira i sanaciju plafona i dela krova kod ulaza prema đačkoj kuhinji.

U radove je uključena demontaža lima sa krova, limenih opšivki i zamena dotrajalih dasaka. Krov će biti pokriven plastificiranim trapezastim limom, a planira se izrada spuštenog plafona od gips kartonskih ploča, bojenje plafona i iznajmiljivanje auto dizalice korpe za iznošenje materijala na krov.

Procenjena vrednost ove javne nabavke je 583.333,00 dinara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend