Društvo

Saradnja škola iz Požarevca i Subotice: Razmena iskustava i učenika

Foto: Boom93/M. Veljković
Osnovna škola „Kralj Aleksandar Prvi“ iz Požarevca i Osnovna škola „Sveti Sava“ iz Subotice potpisale su danas sporazum o saradnji.

Na konferenciji za novinare, koja je organizovana u svečanim salonima gradskog zdanja, Predrag Mijatović, predsednik Skupštine grada Požarevca rekao da je potpisivanje ovog sporazuma jedna fantastična ideja.

„Nadam se da će se uskoro uspostaviti korektna i dobra saradnja dve lokalne samouprave, što bi otvorilo i druge mogućnosti saradnje na drugim aspektima. Prijateljima iz Subotice mogu da poručim da će u Požarevcu imati stabilnog partnera, kako u Osnovnoj školi „Kralj Aleksandar Prvi“ tako i u našoj lokalnoj samoupravi, istakao je Mijatović.

Baner Boom93 Android aplikacija

Foto: Boom93/M. Veljković – Predrag Mijatović, predsednik Skupštine grada Požarevca

Novica Pavlović direktor Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Subotice istako je da saradnja između dve škole ima specifičnu težinu i da se nada da će u budućnosti biti još bolja.

Nataša Nikolić Gajić, pomoćnik direktora Osnovne škole „Kralj Aleksandar Prvi“ je kazala da je za njenu školu čast i zadovoljstvo što je ovaj sporazum potpisan.

Foto: Boom93/M. Veljković – Nataša Nikolić Gajić, pomoćnik direktora Osnovne škole „Kralj Aleksandar Prvi“

„Neka ovo bude jedan početak lepih međuljudskih odnosa, i da učimo našu decu vole ljude i život. Uverena sam da će kroz ovu saradnju obe škole imati veliku dobrobit, a sa druge strane da će naši gradovi naprave još bolju saradnju i tako stvoriti zdravo okruženje za svu decu“, naglasila je Nataša Nikolić Gajić.

Kako je rečeno na konferenciji za medije ovaj sporazum obuhvata razmenu iskustava u radu između ove dve škole kao i razmenu učenika.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi. Podrži Boom93

Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar