Društvo

Osobe sa invaliditetom koje su menjale Srbiju

Kampanja “Osobe sa invaliditetom koje su menjale Srbiju” ima za cilj podizanje svesti društvene zajednice i prevazilaženje predrasuda prema osobama sa invaliditetom. Juče je u Tabačkoj čaršiji otvorena izložba na su predstavljene fotografije sa tekstom o životu i uspesima osoba sa invaliditetom iz Srbije.
Boom 93

Dejan Krstić, član Gradskog veća za kulturu, informisanje I društvene delatnosti je istakao da je ova izložba pravi primer kako bi trebalo da kroz projekte ljudi saznaju o još bitnijim ljudima u našoj zemlji koji menjaju našu državu.

U okviru ovog projekta izložba će gostovati u šest gradova Srbije, a u Požarevcu će biti izložena do sledeće nedelje.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Mnogi od nas sa invaliditetom koji mnogo toga rade i doprinose društvu ipak ostaju u senci bez mogućnosti da se vide, čuju, što zbog svog stanja ili tzv,, neupuuenosri ili ne informisanosti, a daju primer. Mnogo toga još mora da se menja i radi na polju mogućnosti zapošljavanja osoba sa invaliditetom koje mogu zaista promeniti svet, ako im se uskrati pravo na izbor, asistenciju.

%d bloggers like this:
Send this to a friend