Društvo Naše pare

Ovi putevi bi trebalo da se srede, možda pre proleća

Grad Požarevac pred sam početak zime raspisuje javnu nabavku za uređenje atarskih puteva. Posao na uređenju 4 atarska puta ukupne dužine 2,6 kilometara procenjen je na blizu 6,3 miliona dinara.

Trebalo bi da budu uređeni putevi na području Poljane, Prugova, Lučice i Požarevca.

Javna nabavka je podeljena na četiri partije.

U Poljani je predviđeno uređenje 500 metara poljskog puta iz smera seoske deponije do protivgradne odbrane, a procenjena vrednost radova je 1,5 miliona dinara.

U Prugovu je predviđeno uređenje 500 metara glavnog atarskog puta od sela prema Velikoj Moravi, a procenjena vrednost radova je 714.000 dinara.

U Lučici bi trebalo da se uredi atarski put pod oznakom PUT 1, dužine 600 metara, a po procenjenoj ceni od oko 2 miliona dinara.

U Požarevcu bi trebalo da se radi uređenje jednog kilometra poljskog puta od Crvenog krsta prema Mogili trebalo 2,1 milion dinara, po procenjenoj vrednosti od blizu 2,1 milion dinara.

Rok za izvođenje radova za sve puteve partije je 30 radnih dana, a garantni rok za izvedene radove ne može biti kraći od 2 godine od dana zapisničke primopredaje radova.

Okončanje javne nabavke očekuje se u januaru naredne godine.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Oznake
Avatar

Uroš Urošević

Bavi se novinarstvom od 1996.godine. Povremeni je dopisnik i saradnik više medija i organizacija u Srbiji. Oženjen, otac dvoje dece.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend