Društvo

Pavlović: Izvršenje budžeta od 32% je solidno

Foto: Boom93/MMV
Usvojen je izveštaj o izvršenju budžeta  za period januar –jun. Šetomesečno izvršenje budžeta je 32%. Odbornici su, između ostalog usvojili odluku o određivanju naziva gradskom fudbalskom stadionu, te će dobiti novo ime po dr Mihailu Andrejeviću “Andrejki”.

Gradonačelnik, Saša Pavlović je rekao da je zadovoljan izvršenjem budžeta od 32 %. S obzirom na to šta se sve dešavalo na svetskom tržištu i a koronom, mislim da je solidan, rekao je on. Na sednici je usvojen izveštaj o izvršenju budžeta  za period januar –jun.

Usvojena je odluka o određivanju naziva gradskom fudbalskom stadionu, te će dobiti novo ime po dr Mihailu Andrejeviću “Andrejki”.

„Nije upitno da je on, pored svoje igračke karijere u prvoj polovini prošlog veka, svojim kasnijim delovanjem u svetskoj fudbalskoj federaciji – FIFA direktno uticao u mnogim segmentima da fudbal danas uživa status najpopularnijeg sporta na svetu, a činjenica da je rođen u Požarevcu može da nam služi na ponos i čast. Usvajanje ovog predloga bio bi i ispunjavanje još jednog segmenta obećanja lokalne samouprave datog pri preuzimanju vlasti, a to je da ovakvim imenovanjima značajnih objekata u gradu promoviše poznate Požarevljane iz svih oblasti“, naveo je gradonačelnik ranije u svojoj objavi.

 

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend