Društvo

Pijačari od danas ne rade na pijaci „Krug“

Pijaca "Krug" kod gradskog parka biće zatvorena od danas do kraja februara, zbog radova na rekonstrukciji krova. U krugu pijace radiće samo lokali.

Građani koji su do sada kupovali namirnice na pijaci „Krug“ moraće da pronađu drugu lokaciju odnosno da kupuju na pijacama „Stari mlin“ ili na Pionirskom trgu.

Pijaca „Krug se privremeno zatvara od danas, jer od ponedeljka, 31. januara kreću radovi na rekonstrukciji krova. To je za Boom 93 potvrdio šef službe pijačne usluge, Marjan Đorđević.

Međutim, radiće lokali u krugu pijace uključujući i tezge sa vitrinom za mlečne proizvode.

„Završetak radova na rekonstrukciji krova pijace planira se najkasnije do kraja februara. Izabrali smo ovaj period, u dogovoru sa samim zakupcima, jer je tada prodaja najslabija. Većina njih će pauzirati. JKP „Komunalne službe“ doneće odluku da u periodu u kome zakupci ne budu radili, budu oslobođeni plaćanja zakupa tezgi“, rekao je Đorđević.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Kakav krov kada ce te to ruglo da srusite i iscrpite tu vodi iz tih podruma sto godina fekalije i voda u celom podrumskom delu ziva zaraza od pacova i rZnog djubreta porusite i napravite novu pijacu na istom mestu bez tih podruma

%d bloggers like this:
Send this to a friend