Društvo

PKS raspisala javni poziv za obuku konsultanata za digitalnu transformaciju preduzeća

Centar za digitalnu transformaciju (CDT) Privredne komore Srbije (PKS) u saradnji sa Nemačkom organizacijom za medjunarodnu saradnju (GIZ) raspisao je Javni poziv za obuku i sertifikaciju treće generacije konsultanata u oblasti digitalne transformacije preduzeća, saopštila je danas PKS.

„Cilj obuke je da se proširi postojeći sistem podrške mikro, malim i srednjim preduzećima u domenu digitalne transformacije, koja je jedan od najznačajnijih ekonomskih trendova u Evropi“, ocenili su u Centru za digitalnu transformaciju.

Poziv je otvoren do 14. novembra ove godine, a svi kandidati koji budu izabrani i prodju osnovnu obuku, imaće priliku da pohadjaju jedan od tri specifična kursa iz oblasti modela i procesa poslovanja, e-trgovine, e-marketinga i društvenih mreža i veštačke inteligencije (AI).

Nakon uspešno završene obuke svi polaznici će dobiti medjunarodno priznati sertifikat. Informacije i neophodna dokumentacija za prijavljivanje nalaze se na sajtu www.cdt.org.rs

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend