Društvo

Planirate odmor u Crnoj Gori? Ovo su cene smeštaja

Foto: Pixaby/Ilustracija
Za one koji planiraju leto 2022. u Crnoj Gori iz Nacionalne turističke organizacije (NTO) ove države za Novu navode cene smeštaja u najpopularnijim turističkim centrima na njihovoj obali.

„Cene hotelskog smeštaja za noćenje sa doručkom, u zavisnosti od kategorije, u glavnoj letnjoj turističkoj sezoni kreću se već od 20 evra u Baru i Ulcinju, 22 evra u Herceg Novom, 30 evra u Tivtu i Budvi, 50 evra u Kotoru. Mnogi hoteli pružaju brojne povoljnosti, pa između ostalog, i popuste za decu do 14 godina, besplatan boravak za decu do četiri godine, popuste prema dužini rezervacije, besplatno korišćenje mobilijara i slično“, kažu iz NTO Crne Gore, prenosi Nova.rs.

Što se privatnog smeštaja tiče, kako navode u zavisnosti od destinacije i kategorije objekta, „kreće se već od osam evra u Herceg Novom, 10 evra u Baru, Ulcinju, Tivtu i Budvi, 20 evra u Kotoru“.

U Crnu Goru građani Srbije mogu da uđu samo sa ličnom kartom, nije im potrebna kovid potvrda, a budući da je roming ukinut, mogu da u okviru svoje tarife, tokom odmora u Crnoj Gori, uživaju u korišćenju minuta, SMS poruka i interneta bez dodatne naknade.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend