Društvo

Počele prijave za posao u Pošti: Ovo je detaljan postupak prijave i šta nakon toga?

FOTO: Boom93 / R.M.
Javni konkurs za zapošljavanje vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika u Pošti Srbije, počeo je danas i biće stalno otvoren najavila je Pošta Srbije.

„Javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Republike Srbije organizovan je usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica“, navodi se u saopštenju Pošte.

Za ova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs imaju priliku da se prijave svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene.

Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije kreirala je na korporativnom sajtu stranicu konkurs.posta.rs, gde su dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu.

Ova stranica biće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.

Ukoliko želite da svoje podatke dostavite lično, prijavu možete poslati i poštom na adresu:
JP Pošta Srbije
Funkcija upravljanja kadrovima
Takovska 2, 11120 Beograd
PAK: 135403

Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju.

Koraci nakon prijavljivanja na konkurs

Nakon prijave u bazu Pošte potencijalnih kandidata, kada se ukaže potreba za popunjavanjem određenog radnog mesta, bićete kontaktirani od strane zaposlenih u službi za ljudske resurse Pošti Srbije.

„Profesionalna selekcija je postupak koji vode psiholozi. Podrazumeva psihološko testiranje i intervju sa psihologom kako bi procenili vaše sposobnosti, veštine, znanje i motivaciju za obavljanje određenih poslova. Ukoliko budete izabrani za deo Poštinog tima, bićete obavešteni od strane zaposlenih u Pošti i tada ćete dobiti i sve relevantne informacije“, navedeno je na sajtu Pošte.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Radoslav Momirović

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar