Društvo

Počinju razgovori u REM sa kandidatima za nacionalnu frekvenciju

press mediji
kamera mediji/pixabay ilustracija
U Regulatornom telu za elektronske medije (REM) danas počinju razgovori sa kandidatima koji su konkurisali za četiri televizijske nacionalne frekvencije i isto toliko radijskih.

Prvi dan rezervisan je za razgovore sa direktorima, odnosno glavnim urednicima radio stanica, dok u sredu i četvrtak slede razgovori sa vodećim ljudima televizija koje konkurišu za nacionalnu frekvenciju.

Na konkurs za dodelu četiri nacionalne frekvencije prijavilo se 14 televizija – Hepi, Pink, Prva, B92, N1, Nova S, UNA, K1, Tanjug, Kopernikus, BK, Kurir, Vesti i TV2.

Kako piše Danas, za svakog podnosioca prijave predviđeno je po pola sata. Predstavnici medijskih kuća imaju po 15 minuta za svoju prezentaciju, a članovi Saveta REM toliko vremena za postavljanje pitanja u skladu sa utvrđenim i objavljenim kriterijumima za izdavanje dozvola.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend