Društvo

Pomoć za popunjavanje prijava za izdavanje dozvole za kretanje

Opština Veliko Gradište nudi pomoć poljoprivrednicima prilikom popunjavanja prijava za izdavanje dozvole za kretanje.

Poljoprivrednici koji imaju potrebu da budu na svojim njivama i baštama; stočari koji imaju dislocirane farme i pčelari za potrebe odlaska na svoje pčelinjake, pomoć za popunjavanje prijava za izdavanje dozvole za kretanje mogu dobiti od lica zaduženog za poljoprivredu Opštinske uprave opštine Veliko Gradište, Marine Ranić, na telefon broj 069/8189808, u periodu od 8 do 14 časova.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend