Društvo

Poplavljena turistička destinacija – Krupajsko vrelo

Jedna od turističkih destinacija u opštini Žagubica - "Krupajsko vrelo", poplavljeno je nakon obilnih kiša koje su zadesile to područje u kome je, zbog poplava u obližnjem selu Krepoljin, lokalna samouprava uvela vanredno stanje.
Boom93/Arhivska Fotografija

Voda koja se izlila iz Krupajske reke, a koja se puni slivovima sa planine Beljanice, poplavila je dvorište i terasu smeštaja „Krupajsko vrelo“ porodice Petrović, a poplavni talas stigao je do samog ulaska u objekat.

Zbog toga su pripadnici Sektora za vanredne situacije, ali i domaćini, postavili zaštitne džakove kako voda ne bi prodrla u motel.

Voda je pretila da ugrozi i porodično uzgajalište pastrmki, ali srećom nije načinjena veća šteta.

Vlasnik Krupajskog vrela Ljubiša Petrović, kaže da se nada da će uspeti da sanira posledice poplave kako bi spreman dočekao turiste.

Predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović, rekao je Beti da je mehanizacija bila nemoćna u ovom slučaju, i da se ovoliki vodostaj Krupajske reke ne pamti.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend