Društvo

Potpisan ugovor između Grada Požarevca i nemačke organizacije „Help“

Foto: S. PAvlović/FB
Grad Požarevac  i nemačka organizacija „Help"potpisali su ugovor o saradnji za projekat „Pomoć pri zapošljavanju i samozapošljavanju ugroženih grupa“.

Direktorka ove organizacije, Aleksandra Brkić i gradonačelnik  Saša Pavlović potpisali su ugovor o saradnji za  projekat kojim je podržano 14 radnih praksi.

„Ugovor koji smo potpisali treba da dovede nekih od naših sugrađana do nove šanse koja će im pružiti sigurnu egzistenciju za njih i njihove porodice. U ovom poduhvatu imao stabilne partnere i nosioce ovog projekta, nemačku organizaciju Help i ispred švedske Vlade, švedsku agenciju za međunardoni razvoj i saradnju kao finasijere.“, rekao je gradonačelnik.

Projekat „Pomoć pri zapošljavanju i samozapošljavanju ugroženih grupa“ podržava 14 radnih praksi, koje će po polazniku biti po skoro 3500 evra koji će biti zaposleni na najmanje godinu dana, a uz bespovratnu pomoć poslodavcu u opremi od 3000 evra.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Ja ništa nisam razumeo ko šta radi i ko za šta dobija novac, osim toga da jedino romi imaju pravo na taj novac. Pored toga, u naslovu piše da je Nemačka organizacija, a gradonačelnik kaže da je Švedska…. svašta nešto nejasno…

%d bloggers like this:
Send this to a friend