Društvo

Potpisani sertifikati o preuzimanju šestog BTO sistema

Foto: EPS Energija Kostolac
Garantni period za preostale delove šestog BTO sistema na Kopu „Drmno“ istekao je početkom decembra i tada su potisani sertifikati o konačnom preuzimanju sistema. Isporučilac kompletne opreme je kineski CMEK.

U kostolačkom ogranku potpisana su četiri sertifikata, koji se odnose na odlagač, tračne transportere koje je isporučio CMEK, trafostanicu „Rudnik 5“ i 10 kilometara visokonaponskih kablova.

Baner Boom93 Android aplikacijaDokumenta su potpisali Ren Kajlong, direktor predstavništva CMEK-a u Beogradu, Radan Radović, rukovodilac projekta, njegov zamenik Danko Beatović, predstavnici FIDIC inženjering tima i podizvođača. Vredno je istaći da je podizvođač kineske kompanije na odlagaču bio „FLSmidth“, a na delu tračnih transportera „Goša FOM“.

Sada su svi delovi šestog BTO sistema na Površinskom kopu „Drmno“ trajno prešli u vlasništvo „TE-KO Kostolac“. Sertifikat o konačnom preuzimanju bagera SchRs-1400, koji je deo šestog BTO sistema, potpisan je 28. septembra.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend