Društvo

Povodom Dana turizma, besplatan ulaz u Golubačku i Ramsku tvrđavu

Ramska tvrđva
FOTO: Boom93/arhivska fotografija
Povodom obeležavanja Dana turizma u ponedeljak 27. i utorak 28. septembra više od 80 kulturno turističkih atrakcija besplatno će otvoriti svoja vrata za građane. U Braničevskom okrugu građani će moći besplatno da posete 7 turističkih lokaliteta.

Pored Zavičajnog muzeja u Požarevcu i Arheološkog nalazišta u Viminacijumu, svoja vrata za turiste besplatno će otvoriti Ramska i Golubačka tvrđava, Kučevačke pećine, ali i Zavičajni muzeji u Petrovcu na Mlavi i Žagubici.

O radnom vremenu ovih lokaliteta zainteresovani građani mogu da se informišu na brojeve telefona koji se nalaze na sajtu Ministarstva turizma.

Lista lokaliteta dostupnih za posetu povodom obeležavanja Svetskog dana turizma i posebne napomene za svaki od lokaliteta, dostupne su na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, na linku https://mtt.gov.rs/svetski-dan-turizma/. O radnom vremenu lokaliteta potrebno je informisati se naknadno.

Prilikom poseta obavezno je poštovati propisane mere u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti i očuvanja zdravlja prisutnih.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend