Društvo

Požar na deponiji, ekipe na terenu

deponija
Foto/T.S Boom93/gradska deponija
Na deponiji koja se nalazi u blizini puta Požarevac-Petrovac, u opštini Malo Crniće izbio je požar, a pripadnici Vatrogasno-spasilačke službe su na terenu i gase vatru.

„Trenutno gasimo požar na ovoj deponiji, ona je manje površine nego gradska deponija, ali i ovde dolazi često do požara tako da smo trenutno na terenu i radimo na lokalizaciji požara“, rekao je u izjavi za Boom93, Mališa Tomić, komandir Vatrogasno-spasilače službe.

Prema njegovim rečima ovo je deponija na koju se odlaže smeće iz opštine Malo Crniće.

Podsetimo, tokom prethodnog vikenda na gradskoj deponiji u Požarevcu je izbio požar koji su pripadnici ove službe zajedno sa javnim preduzećima gasili tri dana. za sada je na ovoj deponiji mirno, a vatrogasci odlaze po pozivu ukoliko dođe do manjih požara.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

4 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

 • rezultati apsolutne većine vidljivi na svakom koraku,gori su od terorista.sopstven narod truju sa svih strana.

 • Baš nas zanima koja stranka žari i pali u Braničevskom okrugu godinama.Dve ovce da im čovek poveri na čuvanje i to bi izgubili.Jednu deponiju sa smećem ne mogu da organizuju a hoće da vode grad i okolinu

 • Moram da reagujem na komentar o „apsolutnoj većini“,trenutni vlastodržci-kabadahije nemaju apsolutnu većinu,niti će je ikada imati,jer su jednostavno nezakonito i protivustavno na vlasti!?! Izbori koje je raspisao PSIHOPATA AV su propali,jer je na izborima glasalo 43% građana sa pravom glasa,od tog broja SNS kriminalni kartel je dobio samo 17% glasova,što se fakto i de jure znači da su oformili nezakonitu vladu,koja vlada protivustavno!?! Šta nije jasno???

  Što se tiče novi-stari požara na „deponiji“ u M.Crniću,to je očekivano,jer opštinu Požarevac vode nesposobni vlastodržci-kabadahije i njihovi nesposobni partijski kadrovi!!!

  Očekivano je i da nisu ugasili požar na deponiji u Požarevcu,jer nema ko to da uradi,ovi trenutni „stručnjaci“ su iskonsko zlo,koje je nesposobno za delovanje u vanrednim situacijama!!!???

  Nastaviće se ekološke i zdrastvene katastrofe,koje su direktna posledica dijaboličnog delovanja vlastodržca-kabadahija i nesposobnih partijskih kadrova!!!

  A,na sve te činjenice Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodržce-kabadahije i nesposobne partijske kadrove!!!

  POBUNA DO SLOBODE!!!

 • Busije je puno dima i smrada od Crničke deponije,čisto sumnjam da ste ugasili tu deponiju,pogledajte koliko ima sati.Uzas

%d bloggers like this:
Send this to a friend