Društvo

Požarevljani u humanoj akciji prikupljanja sredstava za lečenje sugrađana

Boom93/M.Veljković
Juče je u centru grada održan humanitarni Bazar u organizaciji Udruženja “Fortuna”. Novac koji je sakupljen od prodaje na Bazaru biće upotrebljen za lečenje bolesnih sugrađana, Dušana, Pavla, Luke, Petre, Darije, Tare i Tereze.

Prema rečima Tamare Filipović, članice ovog udruženja juče tokom prodaje na Bazaru prikupljena je 61.530 dinara kao pomoć za lečenje naših sugrađana, a sav prikupljen novac biće uplaćen na račune njih šestoro kojima je novac potreban za lečenje, a nalaze se na fondaciji Budi human.

„Novac koji je sakupljen podeljen je na sedam delova i po 8.790 dinara biće uplaćeno na račune šest mališana i na račun naše sugrađanke Tereze kojima je novac potreban za lečenje. Poenta je da se što češće održavaju ovakvi bazari kako bi sakupljali novac koji nedostaje, ali i ljude upoznali sa bazarom i skrenuli im pažnju da postoje oni kojima taj novac zaista znači“, navela je Filipović.

Boom93/M.Veljković

Ovo je drugi bazar ovakvog karaktera na kome su prikupljana sredstva namenjena Požarevljanima kojima je novac potreban za lečenje,

Na Bazaru su učestvovale i Maskote Požarevca, Kokteli Požarevac i Oriflejm.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend