Društvo

Predškolska ustanova kupuje nameštaj za vrtiće

Foto: S. Lisac
Predškolska ustanova “Ljubica Vrebalov” raspisala je javnu nabavku za kupovinu nameštaja za potrebe vrtića.

Predmet nabavke je kreativno didaktički nameštaj i stolovi i stolice za vaspitače i decu, kao i komode, garderobni ormari, interaktivni stolovi.

Vrednost nabavke je  1.837.216,00.  Rok za podnošenje ponuda je 22. jul.

Za opremanje vrtića potrebna je nabavka 11 komada radnih stolova za vaspitača sa dve fioke i policom, četiri  dečija okrugla stola predviđena za predškolski i jasleni uzrast. Okrugli sto predviđen za četvoro dece. Takođe, 12 komada stolica za vaspitača, 50 komada drvenih dečijih stolica sa rukonaslonom sa rukonaslonom u različitim bojama. Plastične dečije stolice u bojama:  crvena, svetlo plava, svetlo zelena, žuta – 10 komada

Tri komode za odlaganje didaktičkog materijala, predviđeno do predškolskog uzrasta i dve komode sa fiokama, predviđeno do predškolskog uzrasta, ormar za likovno 3 komada,  komoda za odlaganje knjiga, slikovnica i sl., četiri komode za didaktiku za odlaganje sitnih igračaka i sitnog didaktičkog materijala. Didaktički ormar krivolinijski za odlaganje didaktike, 8 komada i ormar za didaktiku sa policama, 4 komada. Takođ, garderobni ormar 15 komada,  mobilna polica sa pregradama 5 komada, kombinovana komoda  5 komada, komoda sa kutijama za odlaganje 4, kao i interaktivni sto sa stolicom i podlogom u obliku rupičaste osnove na koju se mogu slagati kocke, 4 komada.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend