Društvo

Preko 1.800.000 dinara za rekonstrukciju 73 metara trotora u Jug Bogdanovoj ulici

Foto: Boom93/M. Veljković
Komisija za Javne nabavke je dodelila ugovor za rekonstrukciju trotoara u ulici Jug Bogdanova, od Topličine do Lole Ribara, grupi ponuđača.

Komisija je ugovor dodelila grupi ponuđača koju čine: PZP Valjevo, Libra Salakovac, Projektni biro Grad put iz Loznice, D&N Speedex Poljana i San-put iz Šapina.

Njihova ponuda od 1.868.750 bez PDV-a dinara je prihvaćena  kao najpovoljnija. Podsetimo da je procenjena vrednost Javne nabavke iznosila 2.174.804 dinara.

Baner Boom93 Android aplikacija

Planira se rekonstrukcija 73 metra trotoara

Kako se navodi u tehničkoj specifikaciji radova planirano je popločavanje leve strane trotoara u Jugo Bogdanovoj ulici iz pravca Topličine ka Lole Ribara. Dok je na desnoj strani ulice planirano asfaltiranje trotoara.

Foto: Boom93/M. Veljković – Deo Jug Bogdanove od Topličine ka ulici Lole Ribara

Takođe, planirani su radovi na postavljanju novih ivičnjaka, seča dva stabla Javora i sadnja pet novih drvorednih sadnica istog drveta.

Dužina planirane rekonstrukcije trotoara iznosi oko 73 metara.

Maksimalni rok za završetak radova je 25 radnih dana, a garantni rok ne može biti kraći od dve godine za izvedene radove.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi. Podrži Boom93

Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend