Društvo

Preko 28 miliona dinara grupi ponuđača za radove u Pećkoj ulici

Foto: EnvatoElements
Komisija za Javne nabavke Grada Požarevca dodelila je ugovor grupi ponuđača za radove na ojačavanju kolovozne konstrukcije u Pećkoj ulici .

Zbog najpovoljnije ponude ugovor je dodeljen preduzećima W-kargoles iz Leksovca, Beton stilu iz Aleksandrovca, Dim energy iz Gnjilana, Libri iz Salakovca i San–putu iz Šapina. Vrednost dodeljenog ugovora je 28.245.410 dinara bez PDV-a.

Pored ove grupe ponuđača, svoje ponude poslala su i preduzeća Neimar put i PZP Požarevac.

Podsetimo da je procenjena vrednost Javne nabavke iznosila 30.442.158 dinara.

Šta će se raditi u Pećkoj ulici

Kako je opisano u tehničkoj specifikaciji, u Pećkoj ulici planirani su radovi na ojačavanju kolovozne konstrukcije.

Ovi radovi podrazumevaju geodetsko obeležavanje trase pre početka radova, mašinski iskop zemljanog materijala sa odvozom na deponiju, planiranje i valjanje posteljice, nabavku, transport i ugradnju nosećeg sloja kamenog agregata i asfalta kao i izradu bankina.

Rok za izvođenje radova ne sme biti duži od 56 radnih dana, a planirano je da se radovi izvode od maja do jula ove godine. Garantni rok za izvedene radove je minimum 2 godine.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • bato moj, al se sipaju naše pare…široko. a izvođači urade kad i kako hoće. nadzor – koji nadzor? kao u sunčanom parku što su odradili posao, dvadeset sadnica, onu dobru, ubusenjenu travu poskidali i posadili novu, doneli muljak i to je to. lančići što su ih postavili na one stubiće, već pokidani. sistema za zalivanje, koji je postojao u projektu – nigde nema.

%d bloggers like this:
Send this to a friend