Društvo

Pripremite se, stiže “Lokal Stand Up Fest – sezona 3”

Boom93
Centar za učenje stranih jezika - Link Up u saradnji sa Standup.rs i Radio kafeom Boom 93 organizuje treći “Lokal Stand Up Fest” od 2-5. Septembra u Požarevcu.

Tokom četiri festivalske večeri, nastupiće 8 standapera. Predstave se igraju u bašti Radio Café-a od 20 časova, uz poštovanje mera zaštite protiv Kovid19. Zbog ograničenog broja mesta potrebne su rezervacije, a za nastup Srdjana Dinčića ulaznica je 500 dinara.

Foto: Boom93

Ono što vas svakako očekuje jeste originalnost i autentičnost izraza, lekoviti i pomalo bizaran humor, ali doduše nedovoljno romantičan. Uz sjajne standup komičare festivalski program će svakako biti nezaboravan, a evo i kako izgleda  program trećeg “Lokal Stand Up Fest”:

  1. septembar (četvrtak): Radomir Nestorović, Mišo Babić i Aleksandar Milosavljević
  2. septembar (petak): Srdjan Dinčić
  3. septembar (subota): Nikola Radojlović i Ilija Petrović.
  4. septembar (nedelja): Jelena Radanović i Ivan Nikolić

Organizaciju “Lokal Stand Up Fest-a” podržava Gradsko veće Grada Požarevca.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend