Društvo

Putevi Srbije: Početak radova na proširenju naplatne rampe Požarevac krajem avgusta

FOTO: Boom93/R.Momirović
Početak radova na proširenju naplatne stanice Požarevac trebalo bi da počnu u junu, rečeno je za Boom93 iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije".

Kako se u odgovoru našem mediju navodi, u toku su pripreme za izvođenje radovi na proširenju ove naplatne stanice.

Za sada nema bitnijih izmena ili obustava saobraćaja u zoni naplatne stanice, a svi najavljeni radovi  će se izvoditi u skladu sa projektima o privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i javnost će o svemu biti blagovremeno obaveštena.

Podsetimo, osnovni cilj proširenja naplatnih stanica je povećanje kapaciteta istih, koje su projektovane za daleko manji obim saobraćaja.

Proširivanjem naplatnih stanica na svakoj naplatnoj stanici biće izgrađene zasebne saobraćajne trake namenjene isključivo za elektronsku naplatu putarine.

Proširenje naplatne stanice Požarevac planirano je u prvoj fazi ovog projekta.

Izvodiće se radovi na izgradnji dodatnih saobraćajnih traka, kao i na izgradnji novog upravnog objekta.

Nova proširena naplatna stanica će imati 6 ostrva i 7 saobraćajnih traka i novi upravni objekat koji će se nalaziti iznad saobraćajnih traka, po ugledu na naplatnu stanicu „Beograd“.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend