Društvo

Računi za vodu i smeće uskoro će se plaćati na šalterima u novom prostoru (FOTO)

Foto: S. Lisac
Građani će uskoro plaćati račune za vodu i smeće na šalterima koji će biti u prostorijama koje trenutno koristi direkcija JKP Komunalne službe.

Direktor Vodovoda, Aleksandar Dimitrijević potvrdio je ovu informaciju za Boom 93. Radi se o delu prostora koji je ostao u vlasništvu Grada, dok su ostali objekti vraćeni restitucijom. Na mestu gde se trenutno nalazi uprava JKP “Komunalne službe” biće smešteni šalteri za plaćanje računa za vodu i smeće.

“Građani će moći na jednom mestu da plate vodu i kanalizaciju i smeće. Tu će vršiti i plaćanje i reklamacije. Prostor je veliki. Trenutno se sređuje, biće osposobljen do sredine juna. Okrečeno je i povezano elektronski, sledi montiranje šaltera i prenos dokumentacije”, rekao je Dimitrijević

Inače, Vodovod je izmirio sve obaveze i izvršio sporazumni raskid ugovora bez nadoknada za poslovni prostor u ulici Voje Dulića. koji je koristio dve godine.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ se najpre u julu 2020. godine preselilo u prostor u ulici Voje Dulića broj 4, da bi se nakon dve godine, početkom ove godine preselilo u  poslovnu zgradu koju je kupio Grad Požarevac. U holu zgrade osposobljen je privremeni šalter za plaćanje računa za vodu. Saznajemo da uprava JKP “Komunalne službe” još uvek nije preseljena.

Podsetimo, nakon što je kupio poslovni prostor nekadašnje Komercijalne banke, Grad Požarevac dao ga je na korišćenje i upravljanje javno komunalnim preduzećima “Vodovod i kanalizacija” i “Komunalne službe” za obavljanje kancelarijskih poslova, odnosno za obavljanje komunalne delatnosti od opšteg interesa. Ovaj poslovni prostor nekadašnje Komercijalne banke Grad je kupio za skoro 72 miliona dinara.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Razmišljajte o nekoj aplikaciji, nemojte da zaostaje te za tehnologijama.

  • Zar ne mora da se isele iz tog prostora?! Zasto su onda slupali stotine hiljada evra na zakup?!

%d bloggers like this:
Send this to a friend