Društvo

Radničko-sportske igre ove godine u Požarevcu

Foto: Boom93/M. Veljković
Na terenima u Požarevcu i Kostolcu danas se održavaju 15. radničko-sportske igre koje nose naziv „Majski susreti“.

Sindikalne radničko-sportske igre na teritoriji Požarevca i Kostolca održavaju se od 2007. godine, a ovogodišnje takmičenje će se odvijati u osam disciplina.

Članovi sindikata danas će se takmičiti u malom fudbalu, basketu, ribolovu, nadvlačenju konopca, streljaštvu, odbojci, stnom tenisu i pikadu.

Baner Boom93 Android aplikacija

Takmičenje u većini dispipilna održaće se na prostoru oko Hale sportova, dok će se takmičenja u odbojci, streljaštvu i ribolovo odžrati na drugim lokacijama.

Ove godine ušečće je uzelo 16 sindikalnih organizacija iz Požarevca i Kostolca. Ove godine se takmiče sindikati: PRIM-a, Autotransporta, Georada, Sindikat kopova Kostolac, Policijske uprave Požarevac, PTT-a Požarevac, KPZ Zabela, Vodova i kanalizacije, Komunalnih službi, Vodoprivrede, Zavoda za javno zdravlje, Parking servisa, EPS Distribucije prosvete i sindikat Gradske uprave Požarevac.

Foto: Boom93/M. Veljković – Predrag Mijatović – predsednik Skupštine grada Požarevca

Igre je zvanično otvorio Predrag Mijatović, predsednik Skupštine grada Požarevca koji je svim učesnicima poželeo sreću u svojim sportskim takmičenjima.

Danas će se u Požarevcu takmičiti oko 500 radnika.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi. Podrži Boom93

Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend