Društvo

Radovi na sanaciji trotoara i staza u delu Jug Bogdanove-traže se izvođači

Foto: S.Lisac
Grada Požarevac traži izvođača za sanaciju trotoara u delu ulice Jug Bogdanove-od ulice Lole Ribara do Topličine.

Pokrenuta je javna nabavka za radove na sanaciji, rehabilitaciji, obnavljanju, zameni i ojačavanju trotoara i pešačkih staza. Ponude se podnose do 26. aprila.

Procenjena vrednost javne nabavke je 2.174, 804 dinara bez PDV-a. Rok za završetak radova je 25 radnih dana.

Ukoliko postoje dve ili više ponuda sa istom ponuđenom cenom naručilac će izbor najpovoljnije ponude izvršiti na taj način što će izabrati ponudu ponuđača koji je dao kraći rok izvođenja radova.

Ako nakon rangiranja na osnovu kriterijuma za dodelu i rezervnih kriterijuma nije moguće doneti odluku o dodeli ugovora, naručilac će ugovor dodeliti ponuđaču koji bude izvučen putem žreba.

Rok za izvođenje radova se produžava na zahtev izvođača u slučaju prekida radova koji traje duže od 2 dana, a nije izazvan krivicom izvođača već nepredviđenim događajima  mere državnih organa, iznenadna nestašica materijala na tržištu, zakašnjenje naručioca u realizaciji svojih obaveza, elementarnih nepogoda i dejstva više sile, te nepovoljnih vremenskih uslova za izvođenje planiranih radova, kao i  u slučaju izmene projektno-tehničke dokumentacije po nalogu naručioca.

Ukoliko izvođač radova ne završi radove u ugovorenom roku dužan je da plati penale u visini 1 ‰ od ukupne ugovorene cene radova za svaki dan zakašnjenja, s tim što iznos tako određene ugovorne kazne po osnovu prekoračenja ugovorenog roka koju Izvođač plaća naručiocu, ne može da pređe 5  % od ugovorene cene radova.

.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend