Društvo

Radovi u Lole Ribara

Foto; S.Lisac
Počeli su radovi na sanaciji desne strane trotoara u delu ulice Lole Ribara, od ulice Sinđelićeve do Jug Bogdanove u MZ Ćeba“.

Trotoar desne strane ulice Lole Ribara biće popločan behaton pločama. Planirano je zasađivanje jedne sadnice lipe, a ispred medicinske škole biće postavljene parkovske klupe.

Ovaj posao dodeljen je grupi ponuđača, privatnom građevinskom preduzeću “Saba Belea” iz Preševa i “GP LN” gradnja iz Kostolca. Oni će radove izvoditi za 3,8 miliona dinara skoro million dinara manje od procenjene vrednosti.

Inače, na javnoj nabavci učestvovalo je više ponuđača, Neimar put, Preduzeće za puteve i grupa ponuđača Spedex, Libra i Trans kop.

Rok za izvršenje radova je 35 radnih dana. Garantni rok za ugrađeni materijal i opremu je godinu dana, dok dve godine traje rok za izvedene radove.

Procenjena vrednost javne nabavke bila je skoro 4,9| miliona dinara bez PDV-a.

Foto; S. Lisac

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • garantni rok na ugrađeni materijal i opremu je godinu dana… GODINU DANA!?! Godinu dana za nešto što bi kao trebalo da traje 20 godina! Pa presmešno. zašta oni naše pare arče…

  • Lipa…da li neko razmislja o astmaticarima posebno deci i omladini…totalna katastrofa

%d bloggers like this:
Send this to a friend