Društvo

Rotacije na vodećim pozicijama u Pošti: Novi direktori u Požarevcu i Smederevu

FOTO: Boom93 / R.M.
Kako Boom93 nezvanično saznaje, područna jedinica Pošte u Požarevcu i regionalna radna jedinica u Smederevu dobile su nove direktore.

Za novog regionalnog direktora JP Pošta Srbije u radnoj jedinici „Smederevo, Požarevac, Zaječar, Bor“, sa sedištem u Smederevu imenovan je Dejan Stošić, narodni poslanik SNS-a u Skupštini Srbije, koji je od aprila 2022. zaposlen u Pošti na funkciji savetnika regionalnog direktora.

On je zamenio dosadašnjeg regionalnog direktora Radoslava Simića, koji je imenovan za novog direktora područne jedinice Pošte u Požarevcu.

Dosadanji direktor u Požarevcu, Predrag Janković, koji je ovu funkciju obavljao u prethodnih pet godina preimenovan je na poziciju savetnika regionalnog direktora u Smederevu.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend