Društvo

Širi se toplifikaciona mreža u ulici Vojske Jugoslavije

Foto: Boom93/M. Veljković
JP Toplifikacija preko javne nabavke izvođače radova za mašinske i građevinske poslove na širenju toplifikacione mreže u ulici Vojske Jugoslavije. 

Izvođenje mašinskih radova na montaži toplifikacionog sistema prevashodno podrazumeva zavarivačke radove. Cevovod koji se montira je predviđen za razvod vrele vode maksimalne radne temperature 130°C i pritiska 16 bar. Distributivnim cevovodom se toplotna energija prenosi od toplopredajne stanice do unutrašnjih instalacija objekata kupaca toplotne energije. Toplopredajna stanica je projektovana da snabdeva toplotnom energijom objekte u ulicama: V.Jugoslavije 76-130, Miloša Pocerca 10-56 i 11-19, Senjanin Ive 39-43, Ilije Birčanina 17-47 i 42-66 u Požarevcu.

Procenjena vrednost mašinskih i građevinskih radova je blizu 26 miliona dinara bez PDV-a. Rok za podnošenje prijava je 4. oktobar.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend