Društvo

Skupština grada nabavlja usluge štampanog regionalnog medija

FOTO: Boom93/R. Momirović
Skupština grada Požarevca raspisala je Javnu nabavku za medijske usluge štampanih javnih glasila regionalnog karaktera.

Izabrani medij će u toku trajanja ugovora izveštavati o svim značajnim skupovima, manifestacijama i događajima od interesa za grad Požarevac i Gradsku opštinu Kostolac iz oblasti zaštite životne sredine, zdravstva, kulture, obrazovanja, sporta, turizma, rada humanitarnih organizacija.

Takođe, nabavkom je predviđeno i izveštavanje o radu organa grada Požarevca kao i mesečna pretplata na list za 150 primeraka.

Medij koji dobije ugovor moraće da objavljulje reklame i oglasne poruke za kampanje iz oblasti delokruga rada lokalne samouprave, kao i čestitke povodom državnih i drugih praznika.

Procenjena vrednost nabavke iznosi 2.333.333 dinara bez PDV-a, a krajni rok za podnošenje ponuda je 18. jul do 11 časova.

Treba napomenuti da je Skupština grada ove godine je do sada za nabavljanje medijskih usluga potrošila skoro 5.000.000 dinara. Uz ova sredstva i sredstva koja su opredeljene za radijske stanice Skupšitna će samo kroz Javne nabavke medijskih usluga potrošiti 8.333.333 dinara iz budžeta.

Podsetimo da je Grad Požarevac za medijske projekte bio opredelio 8.550.000 dinara.

Skupština grada prošle godine dodelila ugovor nedeljniku Reč naroda

Prošle godine Skupština grada je ovu Javnu nabavku uspešno sprovela i ugovor je dodelila nedeljniku Reč naroda iz Požarevca. Vrednost ugovora je tada iznosila 2.072.362,66 dinara bez PDV-a.

Podsetimo da je prošle godine procenjena vrednost Javne nabavke je iznosila 2.083.333 dinara bez PDV-a.

Skupština grada već dodelila ugovor za medijsko praćenje

Početkom godine Skupština grada Požarevca nabavila je usluge regionalne televizije za prenose i medijsko praćenje.

Komisija za Javne nabavke Skupštine grada Požarevca dodelila je ugovor za medijske usluge televizije preduzeću Sat TV communication iz Požarevca. Ovogodišnja Javna nabavka je bila podeljena na dve partije. Za prvu partiju koja se odnosi na medijsko praćenje rada organa lokalne samouprave, Sat televiziji dodeljen je ugovor u iznosu od 3.999.000 dinara bez PDV-a.

Druga partija se odnosi na prenose Skupštine grada Požarevca, a Sat televiziji je za ovu uslugu dodeljen ugovor od 1.000.000 dinara bez PDV-a.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend