Društvo

Slaviša Stojković novi V.D. direktor Toplifikacije?

Gradsko veće uputilo je Skupštini Požarevca predlog za razrešenje i postavljenje novog vršioca dužnosti Javnog preduzeća „Toplifikacija“.
Slaviša Stojković, Boom93 – Arhivska fotografija

Kako se navodi u predlogu Gradskog veća Dejanu Dačiću, dosadašnjem V.D. direktoru Toplifikacije, prestaje mandat zbog podnete pisane ostavke. U odluci se još navodi da je Dačić podneo ostavku u petak 11. septembra.

Gradsko veće je predložilo Skupštini Požarevca da za novog vršioca dužnosti direktora J.P. „Toplifikacija“ postavi Slavišu Stojkovića, diplomiranog pravnika. Njegov mandat bi trebalo da traje godinu dana.

Slaviše Stojković je u prošlom mandatu Skupštine grada bio  član gradskog veća zadužen za socijalnu politiku i zdravstvo.

Sednica Skupštine grada Požarevca zakazana je za utorak 15. septrembar.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Sigurno je član Sns. Pravnik vodi preduzeće koje je zasnovano na ternodinamici i pregršt automatike.Izgleda nema inžinjera tehničke struke u stranci. Sledeće možemo da očekujemo da policajci postanu Hirurzi, što da ne

%d bloggers like this:
Send this to a friend