Društvo

„Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet” od 1. juna u bioskopima

FOTO: Youtube screenshot

FOTO: Youtube screenshot

Od 1. juna, u domaće bioskope dolazi „Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet”, drugi nastavak nagrađivanog i hvaljenog hita „Spajdermen: Novi svet” koji je na velike ekrane doneo sveži pristup najpopularnijem superheroju i mladog Majlsa Moralesa kao novog Spajdermena.

Prvi deo „Spajdermen: Novi svet” osvojio je Oskara i Zlatni globus za najbolji animirani film, a ubrzo nakon toga zadobio veliko poštovanje holivudskih glumaca, filmskih kritičara, animatora i crtača kao inovativan, ambiciozan i pionirski animatorski projekat.

U nastavku „Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet”, bruklinski, prijateljski nastrojen Spajdermen – Majls Morales nakon što se ponovo sastao sa Gven Stejsi, iz komšiluka se katapultira u drugi svemir, gde se susreće sa timom spajder-ljudi koji su zaduženi za zaštitu Multiuniverzuma.

Nakon što heroji uđu u međusobni sukob – na koji način da se suoče sa novom pretnjom, Majls se suprotstavlja drugim spajder junacima i mora ponovo da nauči šta znači biti heroj kako bi mogao da spasi ljude koje najviše voli…

Novo poglavlje Spajdermen sage posetioci bioskopa biće u prilici da gledaju u titlovanoj, kao i sinhronizovanoj verziji. Mateja Vukašinović na velikom platnu je dao glas Majlsu Moralesu, Đurđina Radić – Djixx predstaviće se domaćoj publici kao Gven Stejsi, Ivan Jevtović kao Džeferson Dejvis, Majlsov otac i Lena Kovačević kao Rio Morales, Majlsova majka. Aleksandar Radojičić je dočarao lik Pitera B. Parkera.

„Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet” obećava još napetiju priču, još veće uloge i još spektakularnije animatorske podvige. Režiju filma „Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet” potpisuju Žoakim Dos Santoš, Kemp Pauers i Džastin K. Tomson.

Zakoračite od 1. juna u animirani Spajdermenov svet i doživite spektakularno iskustvo!