Društvo

Sportske aktivnosti za bazenu: Počeli su časovi joge, danas kreće i aerobik u vodi

Foto. N.I.
U okviru letnjeg programa Sportski centar Požarevac građanima nudi nekoliko besplatnih programa.

Počeli su javni časovi joge koje vode instruktorke Nešica Ilić i Sanja Nikolić. Časovi joge su besplatni i održavaju se svake srede od 19 sati, pored bazena.

Obuka za decu neplivače je u toku u terminima od 19 do 20 sati u zavisnosti od grupe i kurs naprednog plivanja. Napredno plivanje je od 20 sati, a  aerobik u vodi počinje danas, 1.jula od 20 sati.

Noćno kupanje će biti organizovano nakon završetka Ivandanskog vašara, a najverovatnije od 9. jula do kraja sezone kada vremenski uslovi budu pogodni za to. Za sada biznis plivanje neće biti organizovano. Svi treninzi su besplatni.

Direktor sportskog centra Požarevac, Tomica Stojanović ranije je rekao da će na bazenu ovog leta osim sportskih programa treninga i utakmica vaterpolo i triatlon kluba Požarevac, biti organizovano nekoliko tematskih večeri. Planirane su predstave, koncerti određenih žarnova muzike i programskih aktivnosti.

Podsetimo, cena dnevne ulaznice na bazen je 150 dinara, deca do 7 godina ne plaćaju ulaz, a deca do 12 godina mogu da uđu na bazen uz pratnju roditelja ili staratelja. Postoje i  i ulaznice za deset, dvadeset i trideset dana. Ulaznice za deset dana koštaju 1 400 dinara, za dvadeset dana 2 600, dok ulaznica za 30 dana košta 3 600 dinara.

Foto: N.I.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend