Društvo

Sportski centar sada može i ovim da se bavi

Skupština Požarevca usvojila je promenu odluke o osnivanju Sportskog centra, čime je ustanovi omogućeno da se bavi dodatnom delatnošću – pranjem i hemijskim čišćenjem hemijskih, tekstilnih i krznenih proizvoda.

Opozicija je pitala vlast da li je jeftinije da se kupuju veš mašine ili da se poveri preduzećima i službama koje se time profesionalno bave?

„Prvo je bio Sportski centar, pa smo pre tri godine postali Kulturno-sportski centar, a sada ćemo postati kulturno-sportski centar i perionica. Pre nego što ste se odlučili da se bavite pranjem veša i krzna i hemijskim čišćenjem, da li ste napravili biznis plan? S obzirom da znam da su veš mašine već kupljene i da već rade. Ne znam kako se fakturiše taj rad. Ova odluka je pro forme“, rekao je odbornik DJB-RIIS Istok, Slobodan Vasić.

Gradonačelnik Saša Pavlović je izašao za govornicu i rekao kako smatra da je ovo zaista neprimereno obraćanje i izlaganje ruglu jedne ustanove.

„Sportski centar i perionica, nemam reči. Meni je ovo podrugljivo, ne znam za ostale. Ovde se samo dodeljuje jedna delatnost, ne primarna,  koja sutra može da bude naplaćena ako neko želi da u sportskom centru opere dresove“, rekao je Pavlović.

On je dodao da je ne vidi razlog da se vreme na skupštini troši za tačku koja je potpuno beznačajna i koja neće uticati na rad Sportskog centra koji od nje može da ima samo manju dobit.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Uroš Urošević

Bavi se novinarstvom od 1996.godine. Povremeni je dopisnik i saradnik više medija i organizacija u Srbiji. Oženjen, otac dvoje dece.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Opet se bahati „gradonačelnik“ zgražava,kafanu se upute normalni komentari i činjenice!
    Da li to znači da će građani moći besplatno da operu veš u Sportskom centru,kada decu dovedu na neki vid rekreacije? Pošto se od novca građana Požarevca izgradio Sportski centar i pošto se iz budžeta grada Požarevca izdvaja novac za održavanje centra,to bi značilo da pranje veša i sušenje građani dobijaju gratis!?!
    Mene brine trend koji forsiraju „stručnjaci“ na vlasti,pa se plašim da Sportski centar ne postane Kulturno-sportsko-vešernica-opijum-streljana-tv-audio-radio-auto-tepih-kartel centar! Ko zna šta je „vlastodršcima“ u glavi,dobro sigurno nije!!!!

  • a jel kupuju amulinijum,gvoižđe,jel imaju tamić sa zvučnikom da nas maltretiraju,kod nas sve može.Posledica 65%,većina i njihovo znanje dolazi do izražaja

%d bloggers like this:
Send this to a friend