Društvo

Srbijagas pozvao građane Braničevskog okruga da se prijave za gasni priključak

Preduzeće Srbijagas pozvalo je građane zainteresovane za gasni priključak koji je dovoljan za stambeni objekat do 150 kvadratnih metara da se prijave ovoj kompaniji. Među 72 opštine čijim građanima je ponuđena ova mogućnost su i grad Požarevac, kao i opštine Braničevskog i Podunavskog okruga.
Boom93/M. Veljković

Kako je istaknuto u pozivu objavljenom na sajtu Srbijagasa, priključenje pod promotivnim uslovima zainteresovani građani mogu da plate u 36 rata bez kamate, a cena priključka je 780 evra.

Ovakve uslove Srbijagas nudi za zainteresovane građane sa područja grada Požarevca, kao I svih opština Braničevskog okruga, ali i opština sa područja Beograda, Aranđelovca, Jagodine, Kruševca, Čačka, Kragujevca, Novog Sada, Zrenjanina, Pančeva, Kikinde kao i Podunavskog okruga.

Više informacija možete pogledati OVDE.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Zašto toliko para,priključak mora da bude besplatan,s potrošač da plaća ono što potroši,to je tržište a ne ovakva ucena.

%d bloggers like this:
Send this to a friend