Društvo

Šta se kopa u Dunavskoj ulici?

Foto:Boom93/N.Stojićević
Prvi deo Dunavske ulice već nekoliko dana je zatvoren za saobraćaj zbog radova koji se izvode. Kako radovi nisu obeleženi i na terenu nema informacija koji su radovi u pitanju i ko ih izvodi, građani su ostali uskraćeni za informacije iz kog razloga ne mogu da prođu ovim delom ulice koja je u gradu veoma prometna.

Prema informacijama koje je Boom 93 dobio iz Javnog preduzeća „Toplifikacija“ trenutno se izvode radovi na priključenju novoizgrađene zgrade u ovoj ulici na toplifikacionu mrežu.

Foto:Boom93/N.Stojićević

Kako je potvrdio Slaviša Stojković, direktor ovog preduzeća, radovi na priključku na toplifikacionu mrežu, koje izvode radnici biće završeni najkasnije do subote 27. novembra.

Iz lokalne samouprave je potvrđeno da se radovi izvode, a da je prema rešenju koje su oni dobili krajnji rok za završetak istih 2. decembar.

Foto:Boom93/N.Stojićević

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • I kada budu zakrpili pa slegne za 10 dana, pa počne da se odvaja novi asfalt od starog a sve to neko naplati od nas a odgovornost nula. Asfaltna mafija u sprezi sa vlašću

%d bloggers like this:
Send this to a friend