Društvo

Šta Vas sve čeka za novogodišnji vašar u Hali sportova

Foto: Boom93/M. Veljković

Foto: Boom93/M. Veljković

Sportski centar Požarevac u Hali sportova organizuje novogodišnji vašar za najmlađe sugrađane.

Na današnjoj konferenciji za medijeTomica Stojanović, direktor Sportskog centra kaže da je ovakav događaj prvi put organiovan u Hali i nada se da će postati tradicionalan. On je napomenuo da će se novogodišnji vašar održati od 27. do 29. decembar kada je u planu predstava, a nakon toga biće podeljeni paketići koje je obezbedio Grad Požarevac.

Baner Boom93 Android aplikacijaSaša Stojadinović, organizator programa Sportskog centra,  kaže da će ovaj novogodišnji vašar u Požarevcu biti organizovan sa elementima zabave i igara za najmlađe sugrađane.

„Vašar organizujemo u Hali sportova, odnosno na samom terenu i u holu hale. Pored zabavnih igara i aparata biće postavljena i bina u jednom delu terena na kojoj će se u ta tri dana smenjivati programi za decu. Organizovaćemo nastupe folklora, predstave za decu, kao i koncert orkestra „Gvardija“ sa repertoarom dečijih pesama i muzike iz crtanih filmova“, kazao je Stojadinović.

Foto: Boom/M. Veljković – sa desna na levo: Stojadinović, Stojanović, Jović i Stepanović

Na novogodišnjem vašaru biće postavljen ringišpil, dvorac na naduvavanje, trambolina, zabavni autići, kao i klackalice za decu. Takođe, na raspolaganju će biti i najmodernije arkadne igre.

„Ulaznica za novogodišnji vašar je 100 dinara za koje dobijete dva žetona koje možete da iskoristite na vašaru“, naglašava Stojadinović.

Radno vreme vašara biće od 10 do 22h uz poštovanje svih epidemioloških mera koje su na snazi.

Za prvi dan vašara planiran je 27. decembar, a njegovo zvanično otvaranje biće u 16:30h.